SAVE trainingen & opleidingen

Opleidingen die besparen !

Brandstofbesparing & kostenbesparing
 
Opleiden van uw personeel is belangrijk, echter vaak wordt in bedrijven de verdere opvolging ervan vergeten of wordt er door tijdsgebrek te weinig aandacht aan gegeven.
 
ECO DRIVE (BBS & ECO DRIVE)
Indien u dit wenst monitoren wij het gedrag en de performance van uw werknemers. 
 
Wij volgen hun prestaties op en sturen bij waar nodig aan de hand van professionele rapportages die u maandelijks van ons aangereikt krijgt. 
 
We stimuleren hier niet alleen de minder goed presterende werknemers maar prijzen ook de werknemers die het best scoren. 
 
Op deze manier worden de werknemers gestimuleerd om beter te gaan presteren wat de winstmarges voor uw bedrijf onmiddellijk ten goede komt. 
 
 
DEFENSIEF RIJDEN (BBS & VEILIG RIJDEN)
Met het opvolgen van de prestaties in schade rijden van uw werknemers garanderen wij u minder ongevallen en schades als directe oorzaak van onverantwoord rijgedrag.
 
Ook hier kunnen wij de opvolging van uw werknemers verzorgen zodat wij u maandelijks de nodige tools aanreiken om de prestaties op dit vlak te verbeteren en kan er bijgestuurd worden waar nodig.
 
Belangrijk is dat u als werkgever of leidinggevende het directe aanspreekpunt blijft voor uw werknemers, wij helpen u en kijken mee op de achtergrond naar de prestaties van uw werknemers en reiken u tools aan om het gedrag op de werkvloer te verbeteren wat leidt tot meer efficiƫntie en een aanzienlijke daling van de schades en dus kosten voor uw bedrijf..
  
Al onze opleidingen dragen rechtstreeks toe tot bij minder ongevallen, onderhoudskosten en lagere brandstofkosten.
UA-63875243-1